Arbeta hos oss

Vi söker VS-montör och lagbas

VS-montör
Är du en driven VS-montör som gillar att arbeta i en roll med frihet under ansvar? Vill du vara en del av ett familjärt företag som värnar om sina anställda, där det även finns goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:
I rollen som VS-montör kommer du att arbeta i en sammansvetsad grupp med rörmontörer där ni tillsammans kommer utföra projekt inom mestadels nyproduktion. Projekten kommer att vara i Stockholm med omnejd. Projekten skiljer sig i storlek men vanligtvis arbetar du på ett projekt under en längre tid.

Din profil:
För att lyckas i rollen som VS montör är du certifierad VS montör och har tidigare arbetat inom nyproduktion eller motsvarande. Du är tidsmedveten och kan arbeta såväl självgående som i team.

Lagbas VS-montör

Arbetsuppgifter:
I rollen som lagbas/VS-montör kommer du att leda en grupp rörmontörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att leda montörerna, vara med på
möten och ha en nära kontakt med projektledningen.

Du kommer även:

  • dokumentera extrajobb (ÄTA-arbeten)
  • egenkontroller
  • planera jobben och ansvara för beställning av material

Projekten kommer att vara i Stockholm med omnejd och skiljer sig i storlek men vanligtvis arbetar du på ett projekt under en längre tid.

Din profil:
För att lyckas i rollen som lagbas är du certifierad VS montör och har tidigare arbetat inom nyproduktion eller motsvarande. Du är bra på att planera, stötta dina kollegor och är stresstålig. Du har tidigare erfarenhet som lagbas eller är en driven VS montör och vill ta dig an rollen som lagbas.

Mejla cv och kontaktuppgifter till info@storstadens-ror.se