Arbeta hos oss

Vi söker VS-montör och lagbas

VS-montör
Är du en driven VS-montör som gillar att arbeta i en roll med frihet under ansvar? Vill du vara en del av ett familjärt företag som värnar om sina anställda, där det även finns goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:
I rollen som VS-montör kommer du att arbeta i ett härligt sammansvetsat team där ni tillsammans kommer utföra projekt inom nyproduktion. Dina projekt kommer att vara i Stockholm med omnejd. Projekten skiljer sig i storlek men vanligtvis arbetar du på ett längre projekt åt gången.

Din profil:
För att lyckas i rollen som VVS montör är du certifierad VVS montör och har tidigare jobbat inom nyproduktion eller motsvarande. Du är tidsmedveten och kan jobba såväl självgående som i team.

Lagbas VS-montör

Arbetsuppgifter:
I rollen som lagbas/VS-montör kommer du att leda ett härligt sammansvetsat team inom nyproduktion. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att leda montörerna, vara med på
möten och ha en nära kontakt med projektledningen. Du kommer även dokumentera extrajobb(ÄTA-arbeten), egenkontroller, planera jobben och ansvara för beställning av material. Projekten kommer att vara i Stockholm med omnejd och skiljer sig i storlek men vanligtvis arbetar du på ett längre projekt åt gången.

Din profil:
För att lyckas i rollen som lagbas är du certifierad VVS montör och har tidigare jobbat inom nyproduktion eller motsvarande. Du har enkelt för att planera, stötta dina kollegor och är stresstålig. Du har tidigare erfarenhet som lagbas eller är en driven VVS montör och vill ta dig an rollen som lagbas.

Mejla cv och kontaktuppgifter till info@storstadens-ror.se